Atenție! Lanțul de magazine Kaufland retrage un produs de la raft!

de | 13.05.2022 22:57 | Știri, Lifestyle, Național

 

Lanțul de magazine Kaufland a anunțat retragerea unui alt produs și anume: Spice & Soul – Răzătoare multifuncțională, GTIN 4337185869136. Această decizie a fost luată din motive ce țin de protejarea consumatorilor.

Acest articol a fost comercializat în magazinele Kaufland din luna iulie a anului 2020.

Important de menționat faptul că în cazul acestui produs se pot rupe bucăți mici din componentele din plastic iar acest lucru ar duce la accidentare.

Toții clienții care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu îl mai utilizeze.

De asemenea poate fi returnat în magazinul Kaufland, chiar și fără bonul fiscal. Persoanele care returează produsul vor primi contravaloarea sa.

 

Kaufland a mai retras luna aceasta un alt produs

La începutul lunii, mai exact pe data de 5 mai, reprezentanții Kaufland anunțau retragerea unui lot al produsul „Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”.

Clienții care au cumpărat produsul menționat cu lotul 417, având ca dată de valabilitate: 17.11.2022, au fost sfătuiți să nu îl consume și să îl returneze în magazin iar în schimbul produsului.

 

kaufland

Sursa foto: playtech.ro

 

 


cropped favicon - La loc comanda! Lupescu se întoarce în fruntea Jandarmeriei!Ziarul Ancheta Online

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Kaufland

Ultimele articole