La Analogue Festival 2022 ajungi orice-ar fi!

de | 22.07.2022 17:43 | Știri, Anunțuri, Județean, Lifestyle, Mioveni

  • Analogue Festival 2022

 

Evadează din digital direct la festival cu shuttle busurile care sunt puse la dispoziție participanților gratuit.

Transportul se face în fiecare zi de festival din Pitești & Mioveni către Platoul Făget și retur.

Programul complet al shuttle busurilor îl puteți afla aici: https://analogue.ro/venue/

 

ANALOGUE festival

 

Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al orașului , vă invită la prima ediție a festivalului de muzică, arte și tehnologie, ANALOGUE, ce va avea  în perioada 2-4 septembrie 2022, pe platoul Făget din Mioveni.

Omul modern, preocupat de carieră și de recunoașterea socială, în constantă relație cu mediul digital, are nevoie de mici momente de escapadă în realitatea imediată, de reluarea legăturii cu sinele, dar și cu cei din jur. Are nevoie de o readaptare la tot ceea ce se întâmplă în afara casei și la reconectarea cu mediul înconjurător.

ANALOGUE  are ca scop ,,instigarea’’ la escapism, la evadarea din lumea digitală și alăturarea componentelor de natură și spațiu existente în afara orașului pentru o conexiune cât mai reală cu oamenii care au preocupări sociale, valori și acțiuni comune. Intenția ANALOGUE este aceea de a oferi regiunii de sud-centru a țării un festival cu o experiență diferită.

 

Mai multe detalii puteți găsi pe  www.analogue.ro.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

3 zile și 3 nopți de distracție la Analogue Festival! Descoperiți harta festivalului

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Pitești