La Autopalermo Pitești regăsiți o gamă vastă de automobile!

de | 12.01.2024 16:00 | Pitești, Lifestyle

La Autopalermo Pitești puteți regăsi o gamă vastă de automobile de la Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Kia și MG.

Cu designuri inovatoare, tehnologie avansată și opțiuni pentru toate preferințele, reprezentanții firmei sunt acolo pentru a vă oferi o experiență de excepție.

  Autopalermo

Ca parte integrantă a rețelei naționale de concesionari AutoItalia Group și unic distribuitor autorizat al mărcilor Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Kia și MG în județul Argeș, Autopalermo reprezintă un etalon de excelență în lumea automobilistică. Inaugurat în 2002, ne dedicăm să vă oferim nu doar autovehicule, ci și o experiență completă și personalizată.

Autopalermo se distinge prin servicii de consiliere, vânzare și post-vânzare la cele mai înalte standarde de calitate impuse de producători și importatori. Cu un complex integrat pe o suprafață de aproximativ 10,000 m2, inclusiv parcare, spații service avansate și depozit de piese de schimb, suntem pregătiți să vă satisfacem fiecare nevoie.

Autopalermo

Gama cuprinde nu doar modele rafinate de la Fiat, Alfa Romeo și Jeep, dar și opțiuni moderne și eficiente de la Kia și MG.

Kia aduce în atenția dumneavoastră vehicule de calitate, centrate pe tehnologie și eficiență, în timp ce MG se remarcă prin inovație și vehicule electrice. Aceste mărci completează perfect portofoliul nostru, oferindu-vă o varietate de opțiuni pentru orice preferințe și necesități.

Autopalermo

Echipa noastră profesionistă și pasionată este gata să vă ghideze spre alegerea perfectă, iar experiența noastră îndelungată în industrie ne recomandă ca partener de încredere.

La Autopalermo, vă oferim nu doar mașini, ci și o călătorie automobilistică unică.

Descoperiți diferența Autopalermo și conduceți cu încredere și stil alături de cele mai prestigioase mărci auto”, transmit reprezentanții firmei.

Poza showroom ext

Contact

Adresa: Pitesti, Str. Depozitelor nr. 23

Program de lucru:

  • Luni – Vineri: 08:30 -17:30,
  • Sambata: 9:00-13:00

Email: vanzari@autopalermo.ro

Telefon: 0248.222.249

Site web: http://www.autopalermo.ro/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Autopalermo

Ultimele articole