Redescoperă bucuria de a mânca în oraș. La Casa Argeșeană ai parte de un adevărat ospăț!

de | 07.11.2023 13:14 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

Restaurantul Casa Argeșeană ține la tradiții și la oaspeții săi, oferindu-le mese îmbelșugate și seri cu folclor autentic, seri românești, un deliciu atât pentru argeșeni, cât și pentru turiștii care doresc să ne cunoască frumusețile și rețetele autentice românești. Aici, cu siguranță, oricine se va simți ca între prieteni.

Casa Argeșeană

Povestea Casei Argeșene este țesută cu multă ospitalitate, rețete moștenite de la gospodine pricepute și armonizate cu pretențiile vremurilor noastre, ale licorilor bune ce însoțesc armonios orice masă, ale muzicii ce îți aduce buna dispoziție și ale amintirilor ce le-a creat de-a lungul timpului celor care i-au trecut pragul.

Casa Argeșeană

Situat în centrul Piteștiului, peste drum de Muzeul Județean, Casa Argeșeană Tradițional este localul perfect pentru o masă intimă în familie, o ieșire la bere sau un eveniment privat. Aici calitatea produselor, ingredientele proaspete și atenția pentru client sunt pe primul loc. Meniul este unul generos și diversificat, cu preparate pe toate gusturile, iar gazdele garantează că totul este natural, fără conservanți sau coloranți. Farfuriile sunt pline de belșug și savoare și, după ce veți gusta o dată, cu siguranță veți reveni. Ei, și dacă nu puteți ajunge dumneavoastră, există și serviciul de livrare la domiciliu. Ciorbele bogate, extrem de aromate, preparatele clasice, precum micii, sărmăluțele, carnea la garniță sau cele din noul trend, cum este burgerul, deserturile, toate vă vor readuce plăcerea de a mânca în oraș, de a savura ceva bun, fără să fie nevoie să stați ore în șir în bucătărie.

Casa Argeșeană

Restaurantul Casa Argeșeană este un local unde atât argeșenii, cât și turiștii se pot relaxa liniștiți într-o locație cu specific românesc, ce reprezintă mai mult decât o casă, reprezintă acel loc în care perfecțiunea este considerată un obicei. Iar dacă doriți să faceți o petrecere aniversară, de final de an sau chiar un botez, o cununie, veți avea parte de servicii premium și de invitați mulțumiți de meniu și de calitatea serviciilor.

Casa Argeșeană

LIVRĂRI LA DOMICILIU

Dacă tânjiți după mâncare delicioasă, proaspătă, realizată din ingrediente de calitate, care să corespundă și gusturilor copiilor, aveți și opțiunea de a comanda acasă sau la birou. Puteți folosi aplicația Glovo sau chiar datele de contact ale restaurantului.

Pe site-ul casaargeseana.ro și pe pagina de Facebook, Casa Argeșeană Tradițional – B-dul Eroilor, găsiți toate amănuntele despre restaurant, meniu sau rezervări, ori puteți suna direct la numerele de telefon: 0348.455.404/0741.282.066.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa Argeşeană

Ultimele articole