”La ora stabilită vom fi lângă dumneavoastră, șeful nostru!”

de | 15.06.2023 10:21 | Național, Administrație, Importante, Județean, Rural, Știri

”Dacă aș avea convingerea că există viață după moarte, aș vrea să mor astăzi”, povestește, cu autenticitatea care îl caracterizează Ion Dumitru, Ducele de Albota, modul în care trăiești această zi, cea în care va fi condus pe ultimul drum fostul lider al tuturor primarilor PSD – Constantin Nicolescu.

”În această noapte nu am dormit! Ieri, mai multe evenimente m-au dat peste cap. Dacă auzi din gura unuia de la care nu ai nicio pretenție expresia, sunteți aici pe banii mei… nu ești afectat, dar când o auzi din gura unui intelectual, îți pui un mare semn de întrebare! În urma unei analize de o noapte, în urma consultării între noi, am ajuns la concluzia… că suntem pe plus în această ”relație” și viata îți oferă tot felul de surprize. Marea problema este astăzi! Trebuie să merg la înmormântarea celui care a fost directorul meu 21 de ani, iar alți 26 în politica argeșeană și națională. Am lucrat la CTC la garanții și maistru, am lucrat în exterior peste 7 ani. Prin câte am trecut alături de acest om, ar fi mult de scris. Dacă trăia, nu ar fi fost de acord să scriu. Că Băsescu i-a grăbit sfârșitul este certitudine, că nu ar fii putut fără sprijinul a două persoane din județ, iar este adevărat! Oameni care acum plătesc! Cel de Sus nu iartă! Toți primarii din județ, cetățenii comunelor noastre, datorăm bunăstarea acestui om! Dacă aș avea convingerea că este viață după moarte, aș vrea să mor azi! La ora stabilită, vom fi lângă dv…. Șeful nostru!”, a scris în cursul dimineții primarul Ion Dumitru. 

Ion dumitru poza - ”La ora stabilită vom fi lângă dumneavoastră, șeful nostru!”

Vă reamintim că în după amiaza zilei de marți, 13 iunie 2023, s-a stins din viața, după o luptă de lungă durată cu o boală necruțătoare, unul dintre cei mai remarcanți oameni ai Argeșului – Constantin Nicolescu. Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, de la ora 12:00, la Biserica Rădești, din comuna Stâlpeni. Cel mai probabil, se vor aduna sute de oameni din tot judetul si din alte colțuri ale țării.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Trupul neînsuflețit al lui Constantin Nicolescu, depus la Capela Bisericii Rădești – comuna Stâlpeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constantin Nicolescu