Ziua Porților Deschise la Palatul Administrativ

de | 12.02.2024 12:15 | Județean, Administrație

Vineri, 16 februarie 2024 Consiliul Județean Argeș organizează Ziua Porților Deschise la Palatul Administrativ.

CJ Argeș Palatul Admistrativ

Eveniment va avea loc începând cu ora 12.00, la sediul din Pitești, Piața Vasile Milea, nr.1.

Evenimentul marchează finalizarea proiectului Creşterea eficienţei energetice a Palatului Administrativ”. Cu această ocazie, Palatul Administrativ își va deschide porțile pentru publicul larg”, informează reprezentanții CJ Argeș.

De precizat faptul că vizitele vor fi organizate în trei grupuri, după următorul program:

  • ora 12.00 – primul grup de vizitatori;
  • ora 12.30 – al doilea grup de vizitatori;
  • ora 13.00 – al treilea grup de vizitatori.

Persoanele care doresc să viziteze Palatul Administrativ sunt rugați să se înscrie la Registratura Consiliului Județean Argeș (Pitești, Piața Vasile Milea, nr. 1 – Parter) sau la adresa de e-mail birou_presa@cjarges.ro. La înscriere trebuie să menționați din care grup de vizitatori doriți să faceți parte.

CJ Argeș Palatul Admistrativ

Palatul Administrativ este una dintre construcțiile emblematice ale județului Argeș, fiind opera arhitecților Cezar Lăzărescu şi Mircea Ochinciuc. Construit în perioada 1969-1970, edificiul are o puternică încărcătură istorică, fiind locul în care au fost adoptate importante decizii politice, economice și culturale de către personalităţi marcante.

 

Foto: CJ Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești