La Pitești. Laleaua de Aur – concurs internațional de muzică pentru copii și tineri

de | 28.09.2023 10:44 | Știri

Administrația locală din Pitești anunță că va organiza în perioada 19 – 21 octombrie concursul internațional de muzică pentru copii și tineri ”Golden Tulip”, ediția 2023. Competiția va reuni un juriu internațional și recitaluri de neuitat.

”Laleaua de Aur – o tradiție a Piteștiului uitată – fuzionează cu cel mai prolific organizator de concursuri de muzică pentru copii – Musicando con Adina Sima – pentru a da naștere unui eveniment de brand al orașului nostru: ”Golden Tulip” Pitești International Music Contest!”, anunță administrația locală din Pitești în comunicatul transmis. Concursul se va desfășura la Filarmonica Pitești, iar intrarea este gratuită.

Nume cunoscute ale lumii muzicale, la Pitești

Concursul internațional de muzică pentru copii și tineri ”Golden Tulip”, ediția 2023, va avea loc în perioada 19 – 21 octombrie, având participanți din numeroase țări. ”Juriul internațional va oferi premii importante celor mai buni dintre concurenți, iar publicul se va bucura atât de talentul copiilor participanți în concurs, cât și de recitaluri de neuitat, oferite de nume cunoscute ale lumii muzicale!”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tangouri românești și argentiniene în interpretarea Analiei Selis, la Filarmonica Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole