Registru al traficanților de droguri – proiect propus de PNL

de | 28.09.2023 11:01 | Național, Politic

Senatorul Dănuț Bica anunță faptul că PNL a depus în Parlament proiectul de lege privind înființarea unui Registru al traficanților de droguri care are ca scop prevenirea şi combaterea traficului de droguri. Totodată este și o soluție optimă pentru a preveni riscul recidivei:

Acest Registru va reprezenta un mijloc de cunoaştere, de identificare, de supraveghere operativă a persoanelor care au comis infracţiuni din sfera traficului ilicit de droguri, pe modelul registrului agresorilor sexuali. Aceștia vor fi obligați să ofere informații despre persoanele cu care intră în contact sau despre locurile prin care merg. E important să dezbatem aceste soluții în Parlament și să găsim cea mai bună formă.”, a precizat Alina Gorghiu, ministra PNL a Justiției.

Deputatul PNL, Florin Roman a precizat la rândul lui faptul că acest proiect este făcut după model european.

Este un proiect pe care l-am depus alături de mai mulți parlamentari ai PNL, inclusiv ministra Justiției, doamna Alina Gorghiu. Este făcut după model european: cel care are o condamnare pentru trafic de droguri va intra automat în acest registru, va fi monitorizat și se va cunoaște în fiecare moment unde este acea persoană.”, a transmis Florin Roman.

Mai multe informații legate de acest proiect puteți afla de aici: https://shorturl.at/dsS02

Foto: Facebook Bica Danut

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Senatorul Dan Bica: „Fermierii români afectați de secetă primesc fonduri pentru acoperirea daunelor”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL

Ultimele articole