La Ștefănești continuă lucrările de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere

de | 03.11.2023 09:30 | Ștefănești, Administrație

Primarul Nicolae Velcea anunță continuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare la nivelul orașului Ștefănești.

strazi Ștefănești

Continuăm , respectiv începerea lucrărilor de execuție pentru reabilitarea și modernizarea străzii Valea Mare-Enculești, 2,3 km de drum, prin realizarea unei structuri rutiere moderne, corectarea profilului longitudinal și transversal, asigurarea siguranței circulației rutiere, stradă ce face parte din obiectivul de investiții: „Modernizare străzi locale în orașul Ștefănești: strada Izvorani, strada Valea Mare-Enculești, strada Ion Pillat, strada Zăvoi”, proiect finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, a transmis primarul Nicole Velcea pe pagina de socializare. 
În acest sens, toți proprietarii autoturismelor, care locuiesc în zona vizată, sunt rgați să nu-și lase mașinile în zonele de lucru, pentru buna desfășurare a lucrărilor.
strazi Ștefănești
Totodată mai aflăm că în această perioadă, Poliția Locală va acorda sprijin atât șoferilor cât și echipelor de intervenție asupra carosabilului.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualul disconfort, creat de aceste lucrări!”, a mai adăugat edilul Nicole Velcea.
Foto: Facebook Nicolae Velcea 
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești

Ultimele articole