La un pas de bătaie în trafic! Polițiștii piteșteni fac cercetări și caută persoanele implicate

de | 22.04.2022 10:30 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

 

În urma imaginilor apărute în spațiul public, privind o stare conflictuală petrecută în trafic, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a comunicat faptul că polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

 

În urma primelor verificări, polițiștii Secția 4 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu și desfășoară cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 371 din Codul Penal., au precizat reprezentanții IPJ Argeș. 

 

Conflict surprins de un participant la trafic

Ieri după-amiază pe rețeaua de socializare Facebook a fost publicată o postare de către un participant la trafic care a asistat la o altercație între doi șoferi.

În imaginile prezentate pe un grup destinat șoferilor argeșeni se vede clar cum un șofer și o femeie înconjoară o mașină, fac scandal.

La un moment dat șoferul atacat reușește să accelereze și să plece din acel loc.

 

Foto descriptiv

 

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș | Pitești

Ultimele articole