Tragedie la Oarja! Bărbat de 56 de ani strivit de un utilaj la locul de muncă!

de | 22.04.2022 07:01 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI

 

Accidentul a avut loc la o firmă de colectare a deșeurilor, fostul Elvisal.

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost strivit de un utilaj (încărcător frontal), cel.mai probabil în timpul nopții.

Se pare că acesta lucra în acel moment în curte .

La locul tragediei a fost semnalat și ITM-ul. Având în vedere că a fost un accident de muncă, reprezentanții ITM vor stabili  dacă bărbatul decedat avea voie să fie acolo.

Șoferul utilajului a aflat abia în această dimineață că l-a strivit. Acesta se află în stare de șoc.

 

Update IPJ Argeș, 22 aprilie, ora 08:15

 

Reprezentanții IPJ Argeș au anunțat în urmă cu puțin timp faptul că la locul accidentului au intervenit în primă fază polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, pentru primele măsuri, iar mai apoi cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

În urma primelor verificări s-a stabilit că un bărbat de 56 de ani, angajatat al societății din Oarja, ar fi fost accidentat mortal de un utilaj, manevrat de un bărbat de 34 de ani.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și  nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă,

 

În dimineața zilei de 22 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, despre faptul că la sediul unei societăți din comuna Oarja a fost găsit un bărbat decedat.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, pentru primele măsuri, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 56 de ani, angajat al societății, ar fi fost accidentat mortal de un utilaj, manevrat de un bărbat de 34 de ani.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Tragedie în această dimineață în localitatea Oarja. Un om și-a pierdut viața chiar în Vinerea Mare.

Bărbatul a suferit un accident la locul de muncă iar în momentul în care salvatorii argeșeni au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic din păcate.

 

Două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă intervin în localitatea Oarja, la un operator economic, pentru a asigura asistenta medicală în cazul unei persoane accidentate la locul de muncă.

La fața locului, a fost găsită persoana cu leziuni incompatibile cu viața., au transmis reprzentanții ISU Argeș.

 

Persoana care și-a pierdut viața la locul de muncă este un bărbat cu vârsta de aproximativ 50 de ani.

 

Este vorba de un bărbat de aproximativ 50 de ani.

Organele abilitate desfășoară cercetări la fața locului., completează ISU Argeș.

 

De asemenea polițiștii se află la fața locului la acest moment. Au loc cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care  s-a petrecut evenimentul.

Sesizare accident de muncă, cu bărbat decedat.

La acest moment se desfășoară cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut., a anunțat IPJ Argeș. 

 

 

Foto descriptiv

 

exercitiu politie 76 sakr - Tragedie la Oarja! Bărbat de 56 de ani strivit de un utilaj la locul de muncă!

 

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș | ISU | ISU Argeș | Pitești | SMURD

Ultimele articole