Bucătarii sunt la mare căutare în Argeş! 7 posturi disponibile în sistemul bugetar!

de | 22.04.2022 08:00 | Știri, Anunțuri, Eveniment, Județean

Trei instituții din Argeș recrutează bucătari.

» Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, din Câmpulung are un post vacant de bucătar ce urmează să fie ocupat prin concurs. Cei intetesați pot depune dosarul de înscriere până pe 28 aprilie, iar persoanele selectate vor susține cele două probe, practică și interviu, pe 10, respectiv, 13 mai. Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: studii medii; certificat de calificare pentru meseria de bucătar; vechime în muncă de minimum 3 ani.

bucatari_2

5 bucătari  – pe lista de recrutări de la UPit

» Universitatea din Piteşti are cinci posturi disponibile de bucătari, pentru o perioadă determinată de 6 luni. Trei posturi sunt de la cantina de pe Gh. Doja, iar alte două sunt pentru „Academica” din Târgu din Vale, care se pregătește de redeschidere. Candidații care doresc să se înscrie trebuie să aibă studii generale și diplomă de calificare în domeniu. Nu se cere experiență. Până pe 28 aprilie, se depun dosarele, iar pe 9 și 16 mai se susțin probele, cea practică și interviul.

» Un bucătar este necesar și la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Șuici. Pentru intrarea în concursul pe post condițiile sunt: diplomă de școală generală sau studii medii; diplomă/certificat de calificare în meseria de bucătar; vechime în meserie – minimum 6 ani. Este și o cerință specială în acest caz: „dosarul de concurs va include examenul psihologic al candidatului, certificat de integritate comportamentală, copie după fișa de evaluare a performanțelor profesionale individuale pe ultimul an sau, după caz, recomandare de la ultimul loc de muncă sau de la școală, în cazul celor care nu au lucrat.”, se arată în anunț. 26 aprilie este termenul-limită pentru depunerea dosarelor, iar pe 5 mai, prima probă.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mii de firme vor fi obligate să înapoieze statului banii primiți ca ajutor în pandemie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Universitatea din Piteşti