La un pas de moarte în propriul apartament din Pitești! Un bărbat a încercat să își înjunghie soția!

de | 16.12.2022 08:17 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

La un pas de moarte s-a aflat o piteșteancă, în seara zilei de joi, 15 decembrie, după ce a fost agresată chiar de către soțul acesteia. Cei doi se aflau în locuința comună iar bărbatul avea asupra sa un cuțit.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 despre eveniment și s-au deplasat la fața locului.

Când au ajuns, polițiștii au sesizat că femeia în vârstă de 38 de ani, se afla în pericol, iar ușa apartamentului era deschisă.

Organele de poliție din prima patrulă au încercat să imobilizeze agresorul, însă acesta nu s-a supus și a lovit un polițist. La fața locului s-a deplasat și cea de-a doua patrulă unde un alt polițist a fost lovit în timpul imobilizării.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, iar cercetările continuă, în cauză fiind anunțat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Atât bărbatul, cât și cei doi polițiști, au fost consultați de un echipaj medical.

În cauză urmează să fie administrat probatoriu, pentru luarea măsurilor legale care se impun.

 

Sursa Foto deBanat

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un autocar cu 72 de persoane a ieșit din decor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: