A fost deschis primul tronson al Autotrăzii Sibiu- Pitești!

de | 15.12.2022 23:10 | Știri, Eveniment, Județean

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat astăzi, 15 decembrie, deschiderea primului tronson al al Autostrăzii Pitești – Sibiu! Este vorba despre un sector lung de 13 kilometri, conform impact.ro.

Autostrada are rolul de a lega centrul și vestul României de rețeaua europeană de autostrăzi. Lucrările merg mai mult decât bine, având în vedere faptul că primul tronson din această autostradă a fost deschis cu patru luni mai devreme față de termenul menționat în contractul de finalizare, care era pentru luna aprilie 2023.

Este vorba despre tronsonul dintre Sibiu și Boița, care însumează 13 kilometri. Construcția la Secțiunea 1 a autostrăzii a început încă din în aprilie 2020, iar contractul are o valoare de 613 milioane de lei, potrivit sursei citate.

Primii kilometri ai Autostrăzii Sibiu-Pitești au fost deschiși! De astăzi se circulă pe 13 kilometri de autostradă între Sibiu și Boița”, a precizat Sorin Grindeanu.

 

Foto/Video Asociația Pro Infrastructura

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un autocar cu 72 de persoane a ieșit din decor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole