Laborator de radioterapie. O nouă investiție importantă pentru sănătatea argeșenilor!

de | 06.07.2023 15:33 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Politic

Încă o veste bună pentru argeșeni. În ședința Consiliului Județean Argeș de astăzi a fost aprobată actualizarea bugetului și a surselor de finanțare pentru proiectul Laboratorului de Radioterapie din cadrul Spitalului Județean.

Contractul de finanțare a fost semnat pe 24 mai, fiind vorba despre o investiție prin PNRR în valoare de 74,7 milioane de lei, din care contribuția Consiliului Județean Argeș este de 4,5 milioane lei.

Marius Nicolaescu vice CJ

”În prezent colegii noștri lucrează la caietul de sarcini pentru achiziția lucrărilor de execuție.

Existența acestui laborator la Spitalul Județean vine în sprijinul pacienților din județul Argeș care nu vor mai fi nevoiți să meargă la spitale private sau în alte orașe pentru tratament. Tocmai de aceea vreau să apreciez și colaborarea cu ministrul PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, care a înțeles necesitatea acestui laborator, spre deosebire de foștii miniștri de la USR și PNL care ne-au refuzat proiectul, mai ales că noi avem deja făcută proiectarea, spre deosebire de majoritatea spitalelor din țară care au fost finanțate.

Laboratorul va fi dotat cu tehnologie de ultimă generație, astfel că vom putea asigura cele mai performante tratamente de radioterapie disponibile la acest moment, și permite acoperirea întregului lanț de tratamente”, a precizat Marius Nicolaescu, vicepreședinte vicepreședinte Consiliul Județean și al PSD Argeș potrivit informării publicate pe pagina de Facebook a PSD Argeș.

Declarația video o găsiți aici.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primarul Gheorghiță Boțârcă, vicepreședinte PSD Argeș: ”Dezvoltăm și modernizăm orașul Topoloveni!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș

Ultimele articole