Jaf de zile mari în Argeș! A spart o mașină și a pus mâna pe o servietă!

de | 06.07.2023 15:42 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și au reținut, în cursul zilei de de ieri, miercuri, 5 iulie, un bărbat, de 27 de ani, din județul Teleorman.

Din cercetările efectuate de organele de lege, s-a stabilit că tânărul ar fi furat o servietă dintr-un autoturism, în ziua de 07 iunie 2021, ce era parcat în localitatea Lunca Corbului.

Această faptă a fost înregistrată, inițial, cu autor necunoscut.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat bărbatul bănuit de săvârșirea faptei și a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Ulterior, după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Fot descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Beci inundat în Argeș! Intervin pompierii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: