Lansare de succes! Noul Duster este la DAPEROM

de | 06.06.2024 20:18 | Pitești, Lifestyle

Exact așa cum și-a obișnuit clienții: Daperom a reușit și de această dată să țină standardele ridicate și a organizat un eveniment cu ștaif, un eveniment de lansare a noului model Dacia Duster.

Sursă foto: anchetaonline.ro.

Organizat în incinta showroom-ului din strada Târgul din Vale, nr. 3. A, evenimentul a reunit atât reprezentanții administrației județene, locale, cât și numeroși membrii ai mediului de afaceri și amintim pe Gheorghe Badea, dr. Tiberiu Irimia, Dani Coman – FC Argeș, Cristian Gentea –  primarul Piteștiului, Gelu Tofan – viceprimarul Piteștiului, Marius Nicolaescu, vicepreședinte CJ Argeș.

Sursă foto: anchetaonline.ro.

Prezentat în premieră mondială la sfârșitul lunii februarie, la Salonul Auto de la Geneva, Noul Duster a fost lansat oficial și la Daperom. Cei aproape 30 de ani de experiență în comercializarea autoturismelor marca Dacia au făcut din Daperom unul din cei mai dinamici dealeri auto din județul nostru.

Sursă foto: anchetaonline.ro.

În deschiderea evenimentului, Radu Schiaucu, directorul general al companiei Daperom, a precizat: ”Vă mulțumim că ați venit să admirăm noul model de Dacia Duster 3. (…)

După 20 de ani de la lansarea Loganului, în 2004, cel care a schimbat complet fața mărcii Dacia, iată că acum brandul Dacia este numărul 1 pe retail în: România, bineînțeles, în Franța, Italia și Portugalia. Și este pe locul III overall în Europa.  (…)

Am scos rapid câteva cifre pentru a accentua ceea ce înseamnă Uzina Dacia: modelul Sandero este cel mai vândut din Europa; în primele 5 luni din 2024, în total s-au vândut 2,7 milioane de mașini. Acest model este produs atât la Uzina de la Mioveni, cât și în Maroc. Dusterul care se produce, aproape exclusiv la Mioveni, s-a produs în 2,2 milioane de exemplare. Loganul a ajuns la 1,9 milioane de exemplare. (…)

Cu noul Duster, Dacia dorește să facă trecerea de la low cost la conceptul de best buy, adică dorește să redefinească esențialul”.

De asemenea, directorul general al companiei Daperom, a subliniat un lucru important la noul model: ”Ca noutate, caroseria este protejată de un material nou inventat de inginerii de la Dacia – este un plastic făcut din produse reciclate, revopsit și este aproape imposibil de zgâriat”.

Plachetă cu noul model Duster pentru cel mai dinamic dealer Dacia din Argeș

Sursă foto: anchetaonline.ro.

”Din partea Camerei de Comerț, pentru cel mai dinamic dealer Dacia din județul Argeș oferim cu mare plăcere o plachetă cu noul model Duster. Felicitări Radu pentru ceea ce faci!”, a  transmis George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș.

”Vreau să felicit Daperomul”

Sursă foto: anchetaonline.ro.

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a precizat că ce face Dacia este impresionat, reușind să câștige piețe noi ”la care altădată nici nu îndrăzneam să ne gândim. Din câte știu eu, în unele zone, chiar depășește la vânzări, ca număr de unități, mașina autohtonă. Este un lucru extraordinar”. Legat de noul Duster, Gentea a precizat că l-a văzut când l-a însoțit pe premierul Marcel Ciolacu la vizita avută la Uzina de la Mioveni: ”Este într-adevăr o bijuterie”. Mai departe Cristian Gentea a spus: ”Vreau să felicit Daperomul. Legat de Daperom vreau să vă spun că a devenit partener oficial al Primăriei și al Consiliului Local Pitești. La ultimele evenimente, atât la Simfonia Lalelelor, cât și la Zilele Piteștiului, ne-au pus la dispoziție câte 5 mașini pe care le-am folosit pe perioada evenimentelor. Eu vă felicit! George are dreptate: chiar sunteți cel mai dinamic dealar și vă asigur de toată disponibilitatea mea pentru o colaborare în viitor.”

Sursă foto: anchetaonline.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O treabă bună! Noul Duster poate fi comandat la Daperom cu rată începând de la doar 1.148 lei/lună

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole