Lavinia Cazacu, antreprenor: Ambiție, creativitate, intuiție și extrem de multă muncă – rețeta pentru a transforma un proiect în realitate

de | 14.02.2024 15:40 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Lavinia Cazacu face parte din generația tinerilor antreprenori definită de energie, hotărâre și spirit inovator. Este absolventă a unei facultăți de Drept, iar cunoștințele de management și marketing le-a deprins chiar de la tatăl său, cunoscut om de afaceri care activează în domeniul construcțiilor. Aplecarea către sfera de business poate fi considerată astfel o tradiție de familie, tânăra fiind în permanență susținută și îndrumată de cel care a inspirat-o să pornească pe acest drum.

Lavinia Cazacu a făcut primii pași în domeniul privat când avea puțin peste 20 de ani, cu o afacere în retail, dezvoltată la nivelul capitalei. Astăzi, tânăra manageriază două localuri cunoscute și apreciate la nivelul Piteștiului și își dezvoltă constant portofoliul de business, inclusiv în sfera organizării de evenimente dedicate unui public numeros.

Este percepută ca fiind determinată și implicată. Ca orice tânără antreprenoare, se bazează pe ambiție, pe creativitate, pe intuiție și pe extrem de multă muncă, având aptitudinile necesare pentru a transforma un proiect în realitate. Curajul și determinarea, asumarea și încrederea în propriile forțe, dar și autodisciplina fac parte din rețeta unui business de succes. Iar în domeniul pe care l-a ales Lavinia Cazacu, toate aceste abilități trebuie transpuse în servicii de top, domnia-sa punând pe primul loc grija față de clienți și față de nivelul de mulțumire al acestora. În acest spirit își manageriază echipele și își organizează întregul concept al afacerii. Rămâne, ca o condiție a reușitei în industria HoReCa, permanent conectată la tot ce este nou, în trend și ce merită implementat ca parte a procesului de autodezvoltare continuă.

Sky Lounge este localul cu care Lavinia Cazacu a intrat în lume HoReCa, un domeniu competitiv și plin de provocări. Localul este situat chiar în zona 0 a orașului, garantând distracția, dar și relaxarea. Un loc modern, conceput cu un design extrem de plăcut și cu o atmosferă care îi determină pe clienți să revină. La Sky Lounge se organizează periodic și petreceri cu artiști sau DJ agreați de public, fiind unul dintre locurile ideale pentru a petrece o seară de weekend cu prietenii, într-un ambient modern și plăcut.

Ulterior, tânăra antreprenoare și-a dezvoltat și extins afacerea cu Moon Lounge, cel de-al doilea local pe care îl manageriază. Clădirea găzduia un vechi local, iar spațiul, odată preluat de Lavinia Cazacu, a fost transformat și renovat, în aceeași tentă modernă. Moon Lounge oferă clienților o experiență gastronomică inedită, fină, care încântă simțurile cu arome proaspete și preparate gourmet. Localul este animat de petreceri organizate la sfârșit de săptămână, fiind alegerea inspirată pentru o seară de distracție.

Sursă foto: print.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Claudia Dragomir, antreprenor: Activez într-un domeniu care vine zilnic cu provocări și satisfacții incomensurabile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lavinia Cazacu

Ultimele articole