Lebădă salvată de pompierii argeșeni. Era blocată pe un lac

de | 10.03.2024 21:03 | Județean, Eveniment, Topoloveni

Pentru pompieri fiecare viață contează. Așa se face că în cursul zilei de astăzi pompierii argeșeni au avut parte din nou de o altfel de intervenție.

lebăda salvata Argeș

Foto: ISU Argeș

Pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni au primit prin apel la 112 o misiune mai specială în localitatea Călinești, acolo unde
o lebădă rămăsese blocată pe un lac, după ce s-a prins într-un fir de ață de pescuit.
Ajunși la fața locului aceștia au găsit lebăda în apropierea malului, fiind ținută captivă de ața în care se înfășurase bine de tot, cel mai probabil în urma nenumăratelor încercări de a se elibera, informează reprezentanții ISU Argeș.
Unul dintre pompieri s-a echipat corespunzător și a intrat după ea. A reușit să o aducă pe mal acolo unde a fost curățată de aceștia și lăsată ulterior să se întoarcă la celelalte lebede de pe lac.
Foto: Facebook ISU Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: