anchetaonline.ro

Let’s Do It, Romania, la BRADU – Acțiune de ecologizare

de | 18.09.2022 10:07 | Știri, Administrație, Județean

Let’s Do It, Romania! a organizat și anul acesta, la data de 17 septembrie, Ziua de Curățenie Națională, împreună cu alte 190 de țări, unite într-o misiune comună: o lume cu mai puține deșeuri.

Peste 2 milioane de voluntari au participat din 2010 până în prezent, la acțiunile și proiectele asociației Let’s Do It, Romania.

Oameni care și-au adus contribuția la a avea o natură mai curată.” a precizat primarul comunei Bradu, Dan Stroe.

 

 Bradu actiune eco

Anul acesta, la această acțiune pe plan local, au participat elevii și conducerea Școlii Bradu, angajații Primăriei Comunei Bradu, consilieri locali, angajații firmei HCB Construct Investment S.R.L., precum și voluntari.

 

 Bradu actiune eco

 

Primăria Bradu susține inițiative precum Let’s Do It, Romania! care vin în sprijinul protejării mediului înconjurător și a respectării acestuia. Demersurile de acest fel sunt un pas către o natură mai curată și contribuie la dezvoltarea conștiinței civice a fiecăruia dintre noi. Însă aceste acțiuni trebuie susținute prin comportamentul nostru al tuturor, prin a nu mai abandona necontrolat deșeuri și să ne implicăm serios în colectarea separată a deșeurilor reciclabile.

 

Pe viitor, vă invit să contribuim cu toții la o comună mai curată, să fim cu toții parte din schimbare, să protejăm natura, să avem o viață sănătoasă!” a transmis Dan Stroe pe pagina de socializare.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Bradu | Dan Stroe | Publitrans