anchetaonline.ro

Trupul neînsuflețit al liberalului Marius Postelnicescu va fi depus la Biserica Mavrodolu

de | 13.09.2022 13:42 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Pitești

 Marius Postelnicescu a pierdut lupta cu o boală cruntă!

 

Fost președinte al PNL Pitești, fost consilier local si județean, om politic temperat și echilibrat în peisajul politic al ultimului deceniu, Marius Postelnicescu a pierdut lupta cu o boală cruntă, care l-a măcinat în ultimii doi ani. Fostul președinte PNL Pitești a murit într-un spital din Brașov, acolo unde era internat.

Membru al PNL din 1990, un om loial valorilor autentice, a fost inginer de profesie. În prezent era consilier județean, iar în trecut a fost și consilier local la Pitești.

În anul 2020, Marius Postelnicescu a candidat la Senat, iar în trecut, și la funcția de primar al Piteștiului.

A fost director în cadrul Administrației Naționale ”Apele Române”, inițial ca manager al direcției județene, iar apoi în plan național, unde a fost director general și director general adjunct. La început de carieră a activat în instituții publice precum: REGOCOM S.A. Pitești (gospodărire comunală), REGOTRANS S.A Pitești (gospodărire comunală şi transport public), APĂ-CANAL S.A. Pitești.

Marius

A fost absolvent al Colegiului I.C. Brătianu (pe atunci ”N. Bălcescu), secția Matematică-Fizică, apoi și-a continuat studiile universitare la București, Institutul Politehnic Bucureşti – Facultatea de Electrotehnică – promoția 1986 și mai târziu s-a perfecționat în domeniul administrației, sector în care și-a desfășurat mare parte din carieră, la Universitatea din Piteşti – Facultatea de Ştiinţe Economice, Administrative şi Juridice – promoția 2001 și Masteratul „Managementul Întreprinderilor de Servicii Publice” la Academia de Studii Economice Bucureşti – promoția 2003.

În urma acestui trist eveniment, colegii din politica argeșeană au trimis mesaje de susținere pentru familie și de condoleanțe.

Liberalii, alături de care Marius Postelnicescu a lucrat aproape 30 de ani, au trimis un comunicat prin care își exprimă regretul cu privire la decesul omului politic, reprezentând o mare pierdere pentru administrația locală și viața politică din Argeș.

 

O mare pierdere pentru administraţia locală şi viaţa politică a județului Argeș: consilierul județean PNL, Marius Postelnicescu s-a stins din viață, după o lungă suferință cu o boală nemiloasă.

În cei peste 30 de ani de activitate în PNL Argeș, Marius Postelnicescu a fost un om care a lucrat cu devotament și credință. A crescut generații întregi de tineri liberali la PNL Pitești, și-a onorat cu decență responsabilitățile în toate funcțiile de demnitate publică pe care le-a deținut.

Cu nespusă tristețe, conducerea PNL Argeș transmite sincere condoleanțe familiei și putere de a trece peste această grea încercare.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite PNL Argeș.

 

De asemenea, având în vedere contextul, Consiliul Județean a transmis condoleanțe familiei lui Marius Postelnicescu:

 

Am aflat cu profundă tristețe vestea trecerii la cele veșnice a colegului nostru consilierul județean Marius Postelnicescu, un om și un coleg deosebit.
Bunul Dumnezeu să întărească familia greu încercată și să îi dea putere să treacă peste acest moment greu!
Sincere condoleanțe!
Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Conducerea Consiliului Județean Argeș”.

 

Trupul neînsuflețit al politicianului va fi depus, miercuri, la Biserica Mavrodolu, din Pitești, iar sâmbătă va fi înmormântat.

Slujba va avea loc sâmbătă, 17.09.2022, ora 12.00, la Biserica Mavrodolu din Pitești, Strada Teiuleanu 20, iar înmormântarea la Cimitirul Sfântul Gheorghe din Pitești”, a transmis Corina Postelnicescu, soția politicianului.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Echipa Ancheta este alături de familia îndurerată și de prietenii care azi au pierdut un partener bun de drum!

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: