anchetaonline.ro

Cristian Gentea către prefect: „Doriți capitalizare de imagine, nu contează cum și de ce, scandal să fie!”

de | 13.09.2022 13:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

În contextul temei privitoare la plătirea apei de udat fără tarif de canal, idee susținută de către prefectul județului Argeș, Radu Perianu, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a transmis un mesaj domniei sale.

Deși se afla în vacanță cu familia, singura din acest an, așa cum spune primarul Cristian Gentea, edilul a ținut să răspundă prefectului județului Argeș cu privire la tema legată de distribuția apei prin sistemele de alimentare, după ce, luni, Radu Perianu i-a transmis un mesaj public, pe pagina sa de Facebook, primarului Gentea. (mesajul poate fi văzut aici)

Edilul susține că Radu Perianu nu deține informațiile necesare cu privire la acest subiect, iar dacă era interesat să afle date tehnice despre distribuția apei, ar fi putut să îl contacteze direct pe dumnealui.

Domnule Perianu, insistați, pe de o parte, să interveniți public pe o temă extrem de sensibilă, fără să aveți informații! Dacă sunteți preocupat, ca cetățean, de date tehnice legate de distribuția apei prin sistemele de alimentare și de tarifele practicate pentru utilizarea apei potabile sau canalizare, în Pitești și în zonele în care operează Apă_Canal 2000 SA, mă puteați contacta direct.
V-aș fi explicat, așa cum o fac de fiecare dată când avem discuții punctuale.”, a transmis Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești.

Mai mult, edilul Piteștiului susține că prefectul dorește, de fapt, prin acest scandal capitalizare de imagine și îl ironizează, poftindu-l să își ia notițe privind tema apei.

Înțeleg doar că vă doriți un prilej, indiferent de context, în care să dialogăm online – doriți capitalizare de imagine, nu contează cum și de ce, scandal să fie!
Deși, după cum reiese din spusele dumneavoastră, vă pricepeți foarte bine la apometre, debitmetre (!), după ce mă întorc, vă voi explica iar cum este cu apa potabilă, apa industrială, canalizare… Așa că vă invit să vă pregătiți pentru a lua notițe! O voi face pentru ultima oară, fiindcă am multă treabă la Pitești și nu am timp de dat meditații!
Repet, nu aveți informație corectă și mă întreb dacă persistați în greșeală pentru că nu ați înțeles sau pentru că sunteți folosit de liberali pentru a vă afla în treabă, adică în atenția publică, cât de mult se poate.
Este redundant că în urmă cu ceva vreme făceați apel, de data asta în calitate de prefect, să nu se folosească apa potabilă la udat grădini și flori, acum v-ați sucit la 180 de grade!
Cel mai jenant, însă, în opinia mea, este postura în care vă situați (sau vă obligă PNL să vă situați) de a face intervenții publice pe un subiect extrem de sensibil: în trecutul nu foarte îndepărtat, tocmai ați consiliat (degeaba!) un reprezentant PNL (fost consilier județean), pe care l-am prins furând apă!!! Da, instanța a dovedit furtul, iar una dintre colegele dumneavoastră a fost avocatul hoțului dovedit!
Puteați evita revenirea acestui scandal de presă legat de PNL!
Mai mult, nu înțeleg de ce nu vă uitați la “modelele de administrație”, așa cum le prezentați în campaniile electorale – Oradea sau Cluj Napoca. Au debitmetre la canalizare?
Nici nu vreau să mă gândesc mai departe, la ce se vorbește prin Pitești, că un coleg de partid cu funcție înaltă la București ar avea ceva interese de business cu apometre/debitmetre, mai exact are stoc ce trebuie valorificat.
Domnule Perianu, dacă dumneavoastră considerați că “înțepăturile” astea puerile, la adresa mea, vă vor aduce vreun câștig în cariera politică, vă înșelați amarnic!
Toate, însă, la timpul lor!”, adaugă Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Radu Perianu: Să găsim o soluție pentru plătirea apei de udat fără tarif de canal

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | București | Cristian Gentea | Pitești | PNL | Radu Perianu