Liceul de Arte ”Dinu Lipatti”. Cristian Gentea: ”Cinci noi clase sunt în amenajare în această vară”

de | 24.07.2023 14:36 | Știri, Administrație, Importante, Pitești

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, anunță că cinci noi clase sunt în amenajare în această vară, în locul fostei cantine de la Liceul de Arte ”Dinu Lipatti”. Primarul dă asigurări că reparația imobilului fostei cantine și transformarea în săli de clasă va fi gata până la începerea școlii.

”Liceul de Arte Dinu Lipatti are nevoie de spațiu mai mult pentru activitățile de educație specifice!

5 noi clase sunt în amenajare în această vară, în locul fostei cantine!

Am fost în teren și am constatat că Artrusth High Level SRL lucrează bine, pe lângă restructurarea spațiului în 5 săli, se amenajează grupuri sanitare și spații auxiliare necesare procesului educațional.

De asemenea, se reabilitează întreaga terasă cu hidro și termo izolație, tâmplărie interioară din lemn și exterioară din termopan, se refac instalațiile electrică și termică, integral!

Reparația imobilului fostei cantine și transformarea în săli de clasă va fi gata până la începerea școlii, costul proiectării și execuției fiind de 997.220 lei (TVA inclus)”, a scris Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

Dans, gimnastică și muzică. Spectacolul micilor artiști începe marți în Lunca Argeșului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole