Condamnat la 12 ani de închisoare, liderul unui clan din Argeș ar fi fugit din țară

de | 05.12.2023 12:32 | Județean, Eveniment

Autoritățile din România se confruntă cu un nou caz de fugă. Liderul clanului Boceanu ar fi plecat din țară, deşi se afla sub control judiciar şi nu avea dreptul să părăsească România.

Pe 29 noiembrie, Lucian Boceanu a fost condamnat definitiv la 12 ani și 10 luni de închisoare. El este acuzat de trafic de persoane, spălare de bani și constituirea unui grup infracţional organizat. Curtea de Apel Piteşti s-a pronunțat în acest caz.

Potrivit libertatea.ro, în aceeași zi, imediat după pronunţarea condamnării definitive, poliţiştii au mers să-l aresteze, dar nu l-au mai găsit acasă.

El este de negăsit, deși la momentul condamnării se afla sub control judiciar, adică trebuia să meargă la poliție și să existe o evidență în ceea ce îl privește.

Potrivit sursei citate, după modelul fostului primar din Baia Mare, Lucian Boceanu ar fi plecat din țară înainte ca oamenii legii să îl plaseze în arest.

La fel ca în cazul lui Cătălin Cherecheș, bărbatul a reușit să treacă granița fără probleme.  Autoritățile din România l-au dat în urmărire generală din 29 noiembrie 2023.

De negăsit este și fratele lui mai mic, Dafinel Boceanu. Cercetat în același dosar, acesta a primit o condamnare de 9 ani şi 8 luni de închisoare. El este acuzat de proxenetism, trafic de persoane şi spălare de bani.

Deocamdată, poliția nu a oferit explicații oficiale în acest caz.

Foto descriptiv: inroman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Impact violent între două mașini la Ștefănești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Boceanu | Câmpulung

Ultimele articole