anchetaonline.ro

Clinica de medicină dentară Dr. TEO – Microscopul dentar

de | 05.12.2023 12:10 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

  • Clinica de medicină dentară DR TEO – Zâmbim oricând împreună!

dr Teo

Microscopul dentar, folosit ca instrument de lucru în stomatologie, aduce schimbări majore în modul de stabilire a diagnosticului afecțiunilor dentare și în efectuarea tratamentului.

IMPORTANȚA UTILIZĂRII MICROSCOPULUI DENTAR:

  • permite vizualizarea clară a dintelui și a interiorului acestuia sub o lumină intensă, se pot observa cele mai fine detalii, care de multe ori pot trece neobservate cu ochiul liber.
  • este o abordare modernă și mai puțin invazivă a îngrijirii dentare, care are ca scop păstrarea structurii dintelui și conservarea țesutului, minimizând în același timp riscurile și reducând timpul de vindecare.
  • Vizualizările cu mărire ridicată, percepția adâncimii și culorile reale permit o precizie și acuratețe ridicate în timpul procedurilor dentare, crescând eficiența fluxului de lucru și conducând la cele mai bune rezultate.

Practic tratamentul dentar este îmbunătățit, cu risc redus și timp de recuperare mai mic.

Dr. Teo

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinica Dr. TEO – IMPLANTUL DENTAR

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: clinica Dr. Teo