anchetaonline.ro

Lista de cumpărături pentru școlile din Bradu

de | 06.09.2023 09:40 | Județean, Administrație, Din ediția tipărită

  • Echipamente IT și dotări de ultimă generație

Începe „schimbarea la față” a școlilor din comuna Bradu. Primarul Dan Stroe a anunțat săptămâna trecută că a semnat contractul de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din comuna Braduˮ. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 693.942,99 lei cu TVA, care va fi direcționată pentru asigurarea de echipamente și resurse tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ și pentru dotarea sălilor de clasă, a laboratoarelor, dar și a unei săli de sport.

„Vor fi dotate cu materiale didactice 22 săli de clasă, din care 10 săli de clasă din învățământul preșcolar, 8 săli de clasă pentru învățământ primar și 4 săli de clasă pentru învățământul gimnazial, un laborator de informatică, un laborator de științe multidisciplinar (fizică, chimie, biologie), un cabinet multidisciplinar (geografie, istorie, matematică), un cabinet psihopedagogic și o sală de sport.

Ca dotări IT, preșcolarii și elevii brădeni vor beneficia de:

– 27 sisteme desktop

– 22 table interactive

– 22 laptopuri

– 22 sisteme de sunet

– 22 camere video conferință

– 22 imprimante multifuncționale

– scannere pentru documente etc.

De asemenea, laboratoarele de chimie, fizică, biologie, geografie, matematică, cabinetul de psihopedagogie și sala de sport vor primi dotări noi, constând în materiale de lucru pentru elevi (planșe, aparate, instrumente, substanțe chimice pentru experimente etc.).

Acest proiect este foarte important pentru comuna noastră. Viitorul se clădește pas cu pas în școlile noastre, iar cei mici au nevoie de toată susținerea noastră pentru a evolua!”, este mesajul transmis de către edilul Dan Stroe.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ATENȚIE! Urmează cele 3 luni în care se fac cele mai multe atacuri de cord!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu