Lista evenimentelor anunțate de Centrul Cultural Pitești în perioada 4 – 9 decembrie

de | 04.12.2023 09:25 | Pitești, Cultură

Reprezentanții Centrului Cultural Pitești organizează, în perioada 4 – 9 decembrie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.
centrul cultural Pitesti
Mai jos prezentăm evenimentele, pe zile, anunțate la Pitești de reprezentanții Centrului Cultural:
Luni, 4 decembrie
  • Prelegerea cu tema „Descoperă pacea din tine!”, susținută de trainerul de dezvoltare personală și profesoara de limba și literatura franceză Laura Gabriela Nițescu, luni, 4 decembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Prelegerea cu tema “Istorie și mâncare: bețișoarele”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Istorie și istorii cu Marin Toma”, coordonat de redactorul-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, luni, 4 decembrie, de la ora 20.00.
Marți, 5 decembrie
  • Dialogul cu tema „Adevăr și poezie”, în cadrul proiectului sub genericul „Personalități Culturale Piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe avocatul și scriitorul Florentin Sorescu, eveniment care se va desfășura marți, 5 decembrie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dezbaterea cu tema „Fii bine! Spune NU metalelor grele – Terapii holistice cu frecvenţe”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Viața merge înainte”, coordonat de poeta ing. Simona Vasilescu, având-o invitată pe terapeuta Erzsebet Comănescu, eveniment care va avea loc marți, 5 decembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Miercuri, 6 decembrie

  • Prelegerea cu tema „Karma, karma și familia, karma colectivă”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Clubul de lumină”, coordonat de terapeutul și scriitoarea Corina Caltan, miercuri, 6 decembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Prelegerea cu tema “Diagrama Human Design”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Povestea înseamnă emoție”, coordonat de Ana Ionescu, trainer de dezvoltare personală, story teller, content writer, eveniment care se va desfășura miercuri, 6 decembrie, de la ora 17.30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Joi, 7 decembrie

  • Mozaic cultural-educativ coordonat de istoricul Ionel Claudiu Dumitrescu, profesor la Colegiul Național „Alexandru Odobescu”, joi, 7 decembrie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Conferința cu tema „Despre Esoterism”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Colocviile Municipiului Pitești”, coordonat de redactorul-șef al revistei de cultură „Argeș”, filosoful dr. Leonid Dragomir, avându-l invitat pe scriitorul, editorul, ing. Horațiu Pușcașu, eveniment care se va desfășura joi, 7 decembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Vineri, 8 decembrie: 
  • Prelegerea cu tema “Ziua Constituției României. Constituționalismul românesc contemporan. Supremația constituției și suveranitatea națională în contextul globalismului internațional”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Cultură și Credință în Societatea Contemporană”, coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept din Pitești, eveniment care va avea loc vineri, 8 decembrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Sâmbătă, 9 decembrie: 
  • Gala Șahului ALFIL Pitești 2023, eveniment coordonat de profesorii de șah din cadrul Centrului Cultural Pitești, dr. Ovidiu Stancu și ing. Andrei Rădulescu, sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 18.00, la Filarmonica Pitești.

 

Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești

Ultimele articole