Și-a ucis soția sub ochii copiilor, din gelozie

de | 04.12.2023 09:45 | Național, Eveniment

Gelozia l-a împins la un gest extrem pe un bărbat de 34 de ani din Bistriţa-Năsăud.

Sâmbătă, 2 decembrie, după o ceartă cu soția lui, în vârstă de 33 de ani, într-un exces de furie, individul a luat un cuţit din bucătărie şi s-a năpustit asupra femeii, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori. Totul s-a întâmplat în timp ce copiii celor doi, cu vârste de 5 şi 8 ani, erau în casă cu ei.

După ce şi-a înjunghiat soţia cu sânge rece, bărbatul s-a gândit să se laude cu fapta comisă. A fotografiat-o pe femeie, când îşi dădea ultima suflare, şi a postat-o pe reţelele de socializare.

Potrivit news.ro, un vecin a văzut fotografia și a alertat autorităţile. Ajunse la fața locului, echipajele medicale au încercat să o salveze pe femeie, însă era prea târziu.

Potrivit sursei citate, după ce a comis teribila faptă, bărbatul ar fi încercat să își ia viața. El a fost găsit leziuni în zona abdomenului și a gâtului. A fost transportat la spitalul din Bistrița, unde medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale.

După ce va fi externat, bărbatul urmează să fie dus în faţa magistraţilor pentru a-şi primi pedeapsa.

Foto:

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un nou protest în România! Grefierii ies astăzi în stradă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bistrița

Ultimele articole