Lista evenimentelor anunțate de Centrul Cultural Pitești în perioada 1-7 iunie

de | 03.06.2024 09:25 | Pitești, Cultură

  • Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.
Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 1-7 iunie 2024, evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
LUNI
✅ Dialogul cu tema „Cronicile Akashice”, în cadrul proiectului cultural-motivațional „Arta Devenirii”, coordonat de scriitoarea Silvia Grigore, având-o invitată pe Carmen Iordache, astrolog, coach de dezvoltare personală și profesor de yoga, eveniment care va avea loc luni, 3 iunie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Dialogul cu tema „Abordarea cuantică a inteligenţei umane. Riscuri şi erori”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Viața merge înainte”, coordonat de poeta ing. Simona Vasilescu, avându-l invitat pe prof. univ. Mircea Aurel Niță, cercetător, eveniment care se va desfășura luni, 3 iunie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MARȚI
✅ Dialogul cu tema “Între jurnalism, istorie și cultură”, în cadrul proiectului “Personalități Culturale Piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe jurnalistul Cristian Vasile, eveniment care va avea loc marți, 4 iunie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Lansarea cărții de proză cu titlul “Elena, fata de ghiaur”, de Elena Mantu, eveniment editorial care va avea loc marți, 4 iunie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MIERCURI
✅ Dialogul cu tema “Poezia azi”, în cadrul proiectului “Invitați la Cafeneaua literară”, coordonat de poetul Virgil Diaconu, directorul revistei “Cafeneaua literară”, avându-l invitat pe poetul Dan Drăgoi, eveniment care va avea loc miercuri, 5 iunie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Dialogul cu tema „Preotul, psiholog social, factor de echilibru în societate”, în cadrul proiectului „La Vama Vremii”, coordonat de publicistul și scriitorul Nicolae Badiu, avându-l invitat pe preotul Puiu Andrei Diaconescu, parohul Catedralei Mioveni, eveniment care va avea loc miercuri, 5 iunie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
JOI
✅ Vernisajul expoziției de pictură intitulată „Flori în Culori: O Simfonie Vizuală”, autoare Cristina Hobincu, eveniment inițiat și coordonat de poeta Daniela Voiculescu, joi, 6 iunie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Conferința cu tema ,,Dante și Fedeli d’Amore”, în cadrul proiectului „Din culisele istoriei”, susținut de scriitorul Cristian Cocea, directorul Direcției pentru Cultură Argeș, eveniment care se va desfășura joi, 6 iunie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești | Mioveni | Pitești

Ultimele articole