Societatea APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti angajează buldoexcavatorist

de | 03.06.2024 10:10 | Anunțuri, Pitești

Societatea APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti, cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea unui post de mecanic utilaj (buldoexcavatorist).

Atribuţiile de bază ale postului de mecanic utilaj sunt următoarele: să exploateze utilajul în vederea realizării lucrărilor de excavare, nivelare şi consolidare a pământului sau a materialelor similare conform documentaţiilor tehnice; să asigure buna funcţionare şi întreţinere a utilajului respectând toate indicaţiile şi instrucţiunile tehnice.

Cerinţele şi condiţiile de participare la concurs sunt:

  • studii medii (incluzând calificarea profesională în domeniu);
  • permis de conducere categoriile B, C şi CE, valabil;
  • disponibilitate pentru program flexibil;
  • constituie avantaj deţinerea atestatului transport marfă valabil şi experienţa în exploatarea utilajelor de excavare/ nivelare/ compactare.

Concursul constă într-o probă scrisă şi un interviu.

Tematica pentru concurs este: exploatarea buldoexcavatorului în vederea realizării lucrărilor specifice, controlul şi îngrijirea zilnică a utilajului.

Bibliografia pentru concurs cuprinde: legislaţia rutieră, cartea tehnică a utilajului/ maşinilor pentru terasamente, manuale de specialitate pentru dobândirea calificării profesionale de maşinist utilaje cale şi terasamente.

Documentele necesare pentru înscrierea la concurs pentru ocuparea postului de mecanic utilaj: CV, Consimțământ și Informații la colectarea datelor cu caracter personal direct de la persoana vizată (se descarcă de pe site-ul societății, secțiunea „Clienți – Formulare‟), copii după actul de identitate, actele de calificare şi permisul de conducere se vor depune la ghişeul unic al societăţii situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, sau pe adresa de e-mail contact@apa-canal2000.ro, până la data de 17.06.2024, inclusiv, ora 16.00.

Informaţii suplimentare puteți afla la telefonul 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brătianu | I.C. Brătianu