Lista magazinelor participante la Black Friday România 2023. Atenție la cumpărături impulsivie!

de | 09.11.2023 12:21 | Național, Lifestyle

Una dintre cele mai așteptate zile din an pentru românii care vor să prindă o reducere mare se apropie. Mâine, 10 noiembrie, se dă oficial start la Black Friday România 2023. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) recomandă românilor să aleagă cu înțelepciune ”Black Friday aduce o explozie de oferte tentante, dar atenție la cumpărături impulsivie!”.

Black Friday 2023, ziua mult așteptată, ziua cu cele mai mari reduceri din an se anunță a fi una cel puțin interesantă. În acest an sunt pe lista participanților la Black Friday România 2023 o serie de magazine. Inspectorii ANPC vine cu mai multe informații utile pentru consumatori.

Sursă foto: Facebook ANPC

Potrivit informării celor de la ANPC, consumatorii au dreptul de a returna produsele achiziționate online în termen de 14 zile, conform legislației europene privind protecția consumatorului.

”Asigurați-vă că sunteți conștienți de aceste drepturi și că le exercitați dacă este necesar. Aflați politica de retur a magazinului înainte de a cumpăra. O perioadă extinsă de retur și un proces simplu vă vor oferi liniștea sufletească în cazul în care produsul nu corespunde așteptărilor”, arată cei de la ANPC.

Sursă foto: Facebook ANPC

Important pentru români este să se asigure că fac cumpărături doar de pe site-uri de încredere și să verifice autenticitatea reducerilor. ”Folosiți surse sigure și evitați ofertele prea bune pentru a fi adevărate. Protejați datele personale și financiare și citiți cu atenție termenii și condițiile. Cu atenție și discernământ, puteți profita de oferte reale și să faceți cumpărături online în siguranță în timpul Black Friday”, arată cei de la ANPC.

”Alege cu Înțelepciune: Black Friday aduce o explozie de oferte tentante, dar atenție la cumpărături impulsivie! Verifică cu atenție produsele și asigură-te că alegerile tale sunt informate și potrivite nevoilor tale pentru a evita surprize neplăcute. Cumpără cu încredere, nu cu grabă!!”, transmit cei de la ANPC pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se apropie Black Friday 2023 la eMAG. La ce oră se va da startul?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANPC

Ultimele articole