Loc de joacă de aproape 3 milioane lei în Lunca Argeşului

de | 03.12.2022 18:28 | Știri, Administrație, Pitești

Primăria Piteşti, prin Serviciul de Exploatare a Patrimoniului, a lansat în urmă cu două săptămâni licitaţia pentru amenajarea noilor locuri de joacă din Lunca Argeşului, din zona Şah. Potrivit municipalităţii, modernizarea locurilor de joacă existente este una dintre solicitările venite din partea cetăţenilor.

Pentru locul de agrement pentru copii din Lunca Argeşului, Primăria alocă nu mai puţin de 2,71 milioane lei, la care se adaugă şi TVA. Obiectul principal al achiziției îl constituie achiziționarea și execuția lucrărilor de montare a unor echipamente de joacă pentru copii, pentru desfășurarea activităților de agrement, precum și așternerea covorului de cauciuc.

loc joaca lunca argesului_2

Cum va arăta noul loc de joacă

Punctul central de atracţie al parcului îl va reprezenta complexul de joacă care va include  6 turnuri, 33 de acoperişuri, 7 tobogane, sisteme de căţărare, ehipamente interactive, ansamblu conceput astfel încât să stimuleze, pe lângă distracție, și dezvoltarea abilitaților fizice, coordonarea și lucrul în echipă pentru copiii cărora le este adresat. De asemenea, ansamblul va include şi echipamente destinate copiilor cu dizabilități şi va putea fi utilizat de un număr maxim de 342 copii simultan.

Ofertele au putut fi depuse până cel târziu în data de 29 noiembrie, termen limită până la care două societăţi s-au înscris la licitaţie: firma argeşeană DFS Center Group şi Ischia SRL din Galaţia. Câştigătoarea urmează să fie desemnată prin aplicarea criterului cel mai bun raport calitate-preț, unde preţul reprezintă 70% din punctaj, în vreme ce durata de execuție a investiției, perioada de garanție şi perioada de mentenanță gratuită acordată după expirarea perioadei de garanție de bună execuţie sunt punctate cu 10%.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Începe construcţia unui nou bazin de înot în Piteşti

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DFS | Lunca Argeșului | Primăria Pitești

Ultimele articole