anchetaonline.ro

Gaşca Zurli vine luni, 5 decembrie, la Şcoala „Alexandru Davila” din Piteşti

de | 03.12.2022 19:44 | Știri, Lifestyle, Pitești

Gaşca Zurli, cea mai îndrăgită trupă pentru copii din România, vine în ajun de Moş Nicolae la Piteşti. Înainte de a susţine însă un concert în Piaţa Primăriei, la Târgul de Crăciun,  trupa va poposi la Şcoala Gimnazială „Alexandru Davila” din Piteşti.

Mirela Retegan, coordonatoarea trupei Gasca Zurli, este iniţiatoarea campaniei fundației Zurli  „Încalţă un copil de toamnă“. În cadrul campaniei ajunse la cea de-a patra ediţie, oamenii cu suflet mare sunt invitați să cumpere și să doneze o pereche de încălțări noi pentru copiii care, în toiul iernii, poartă în picioare cârpeli de la frați sau de la părinți.

Pachetele cu încălţări noi se pot dona la Şcoala „Al. Davila”

La iniţiativa Monicăi Morăreasa, Şcoala Gimnazială „Alexandru Davila” a devenit centrul judeţean unde se strâng donaţiile venite atât de la piteşteni, cât şi de la locuitori din alte localităţi argeşene.

Luni, după orele prânzului, Gaşca Zurli şi Mirela Retegan vin la Şcoala Gimnazială „Alexandru Davila” pentru a mulţumi personal copiilor care au ales să ajute un alt copil donând o pereche de ghetuţe sau cizmuliţe noi.

Cei care doresc să contribuie la această campanie prin donarea de încălţăminte nouă sunt asteptaţi în continuare cu ghetuţe sau cizmuliţe, ambalate în cutii de pantofi pe care se vor specifica pentru cine sunt potrivite: fată sau băiat, precum şi numărul. Pachetele trebuie să conțină doar lucruri noi, iar pe lângă o pereche de ghetuțe, oamenii sunt încurajați să pună și alte lucruri necesare unui copil: o carte, o jucărie, o căciulă, un fular, rechizite, o bluză ori o geacă mai groasă….

campanie Zurli incalta un copil (1)

Anul trecut, la Şcoala “Al Davila” s-au strâns peste 150 de cutii cu ghetuţe pentru copiii nevoiaşi

10.000 de copii primesc în fiecare an ghetuţe noi în cadrul campaniei Fundaţiei Zurli

Sunt zeci de mii de copii care merg prin ploaie ori zăpadă în papuci de cauciuc ori în teniși găuriți, pentru că familiile lor nu le pot asigura o pereche de ghete, copii din centre de plasament care nu au mai primit un lucru nou niciodată. Prin campania „Încalță un copil”, fondatoarea brandului Zurli își propune să ajungă cu ghete noi și cu produse care bucură sufletul copiilor, în comunități uitate de lume, în locuri unde nepăsarea, tristețea și ignoranța coexistă.

Organizatorii campaniei mulţumesc tuturor celor care dăruiesc din inimă și îi învaţă și pe copiii lor să fie generoși.

Împreună facem Roata Binelui să se învârtă!

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Final de proiect Erasmus+. La Şcoala Al. Davila, elevii au o grădină sălbatică pentru lecţiile de ştiinţe

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: