Localitatea din România unde casele se vând cu 10.000 de lei! Se află la 150 km de Pitești

de | 02.02.2023 09:36 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Localitatea din România unde casele se vând cu 10.000 de lei! Se află la 150 km de Pitești

Într-o localitate din România se vând case la prețuri extrem de accesibile, raportându-ne la piața imobiliară din zilele noastre.

Având în vedere că satele din țara noastră sunt tot mai nepopulate, locuințele și terenurile sunt scoase la vânzare la prețuri mici în foarte multe regiuni ale României.  Acest lucru se întâmplă și într-o localitate din județul Gorj, aflată la aproximativ 150 de km de Pitești.

Este vorba de comuna Săcelu, cea mai mică din județul Gorj. În prezent, localitatea are 1.305 locuitori, deoarece foarte mulți dintre oameni au plecat în afara granițelor sau la oraș, din cauza crizei locurilor de muncă.

Casele de vând cu 10.000 de lei

Cei mai mulți dintre proprietarii caselor rămase părăsite vor să le vândă la prețuri modice, chiar și cu 10.000 de lei, potrivit Observatornews.ro.

Astfel, pentru cei care își doresc să scape de agitația orașelor și vor să se bucure de liniște în mijlocul naturii, aceasta ar putea fi o oportunitate de neratat.

Potrivit sursei citate, autoritățile vor să sprijine proprietarii în procesul de vânzare, să elibereze titlurile de proprietate, sperând că în curând uliţele goale vor prinde din nou viaţă.

Comuna Săcelu din județul Gorj este formată din satele Blahnița de Sus, Hăiești, Jeriștea, Magherești și Săcelu.

Foto Lataifas.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cotă redusă de TVA pentru instalarea de panouri fotovoltaice!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: