anchetaonline.ro

Trupa Akcent vine la Pitești! Nu rata un concert live de excepție la Club Hush!

de | 02.02.2023 09:03 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

 

  • Pe 3 februarie ești invitat să asculți unele din cele mai cunoscute piese ale muzicii romanesti, intr-un super concert live Akcent

 

Akcent la Hush

Akcent vine la Pitești, pe scena de la Club Hush.

Biletele sunt disponibile în locație și au urmatoarele prețuri:

Categoria Gold (parter): 100 RON

Categoria Silver (etaj): 85 RON.

 

Your kinda place.

 

Din 2006 te simti ca acasa la Hush cu mancare buna si muzica live.”

 

Hush Hush Veranda

 

Akcent este una din formațiile de muzică dance și Pop foarte cunoscute în România, fiind originară din București. A fost formată în anul 1999 de producătorul, compozitorul și cântărețul Adrian Sînă, alături de cântăreața de muzică pop Ramona Barta.

Duetul a cunoscut un succes destul de mare dar mai apoi formația și-a schimbat formatul și a luat un chip de boy-band. S-au alăturat formației: Marius Nedelcu, Mihai Gruia și Sorin Brotnei.

 

 

“Ultima vară” a fost primul lor single. Piesa a fost primită bine atât de criticii muzicali, de public, cât și de radiourile din țară dar trupa a urcat către faimă odată cu schimbarea compoziției formației și a discului single „Ți-am promis”.

Discul single „Dragoste de închiriat” a fost extrem de apreciat devenind cel mai consacrat șlagăr din Românial la acel moment.  A devenit un hit la radio și în afară.

 

 

Amintim de asemenea faptul că trupa a participat și la Selecția Națională pentru Eurovision-ul din anul 2006, alături de cântăreața de muzică pop Nico.

Piesa cu care au intrat ei în concurs, „Jockero”, nu a reușit să câștige dar a devenit un succes de locul întâi la radiourile din țară și ajunge să fie apreciată și în afara granițelor.

 

 

Finele anilor 2000 și începutul noului deceniu a însemnat un succes continuu pentru băieți, aceștia producând hituri de top dar în a doua jumătate a anului 2013, în urma unor neînțelegeri, Mihai Gruia și Sorin Brotnei au părăsit formația, destrămându-se. Adrian Sînă rămânând singurul membru al grupului. Acesta a continuat seria pieselor de succes, colaborând în nenunmerate ori cu alți artiști de la noi din țară.

 

 

După succesul concertului de pe 28 ianuarie, Club Hush continua seria serilor cu muzică bună cu Trupa Akcent pe data de 3 februarie.

Mai jos puteți afla programul complet al avenimentelor următoare, evenimente programate pentru luna februarie și o parte programate până la data de 17 martie.

Akcent la Hush

 

LISTA EVENIMENTELOR: 

10 februarie – Seară grecească cu GREEK 4 U

11 februarie – Jazz Lăutăresc cu Romanița & Band

17 februarie – VUNK – Tu și dragostea

18 februarie – Latino Party – The Cuban Project

24 februarie – Provincialii in concert de Dragobete

26 februarie – Planeta cu Magitot

3 martie – BOSQUITO

4 martie – Costinela Toma & Band

8 martie – Ionut Galani

11 martie – Carmen Chindris & Taraful Rutenilor

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Club Hush Pitești