Locomotiva unui tren de călători a luat foc în gară!

de | 11.08.2022 09:07 | Știri

În cursul serii de ieri, miercuri, 10 agusut, locomtiva unui tren de călători din Gara de Sud din Ploiești a izbucnit în flăcări. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Acționează un ofițer și 15 subofițeri cu două autospeciale de stingere, o autospecială cu azot și po ambulanță SMURD”, informează ISU Prahova.

Incediul s-a manifestat cu flacără deschisă și degaja mult fum de sub locomotivă. De asemenea, locomotiva a fost decuplată de restul trenului și trasă pe o altă linie. Pompierii au acționat cu azot pentru stingerea flăcărilor, au anunțat reprezentanții ISU Prahova

De asemenea, CFR Călători a transmis că incendiul s-a manifestat la locomotiva trenului R-E 5003 în relația București Nord-Mărășești, iar cauza a fost supraîncălzirea și defectărea compresorului, relatează Digi24.

Conform procedurilor aferente unor asemenea situații a fost avizat serviciul 112, o echipă de intervenție deplasându-se la fața locului, între timp mecanicul actionând pentru limitarea efectelor degajării de fum. Siguranța și securitatea pasagerilor nu au fost afectate”, au informat reprezentanții CFR Călători.

 

 

Foto descriptiv|Sursa Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Primarul municipiului Pitești: “PSD a susținut și va susține mereu mecanisme prin care statul vine în sprijinul mediului de afaceri!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | ISU | Ploiești

Ultimele articole