anchetaonline.ro

Primarul municipiului Pitești: “PSD a susținut și va susține mereu mecanisme prin care statul vine în sprijinul mediului de afaceri!”

de | 11.08.2022 08:40 | Știri, Pitești, Politic

Primarul muncicipiului Pitești, Cristian Gentea, și de asemenea, președintele executiv al PSD Argeș PSD a susținut și va susține mereu mecanisme prin care statul vine în sprijinul mediului de afaceri!”

Cristian Gentea a anunțat faptul că Ministerul Finanțelor a suplimentat bugetul de stat de ajutor al statului care se alocă pentru investițiile majore în economie!

Este un semnal cât se poate de clar că #PSD susține mediul de afaceri, iar această majorare consistentă – de un miliard de lei, în plus față de suma deja alocată de 6,38 miliarde de lei – este cea mai eficientă acțiune pentru dezvoltarea economiei românești.”, spune primarul Piteștiului.

De asemenea, acesta subliniază faptul că firmele vor fi nevoite să investească câte 3 lei în economie, pentru fiecare leu acordat ca ajutor de stat.

PSD a susținut și va susține mereu mecanisme prin care statul vine în sprijinul mediului de afaceri, pentru crearea de locuri de muncă și #dezvoltarea economică a țării!”, este mesajul primarului Cristian Gentea.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

I s-a făcut rău la volan și a intrat cu mașina într-o stație de autobuz

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD | PSD Argeș