I s-a făcut rău la volan și a intrat cu mașina într-o stație de autobuz

de | 10.08.2022 23:08 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un șofer căruia i s-a făcut rău la volan a ajuns cu autoturismul într-o stație de autobuz, acolo unde se afla un minor de 13 ani.

Incidentul a avut loc, miercuri, în Baia Mare. Conducătorul auto, un bărbat de 57 de ani, a pierdut controlul asupra mașinii, a intrat pe contrasens, iar ulterior a ajuns cu mașina în stația de autobuz. Totul s-a petrecut după ce omului i s-a făcut rău. Alături de el, în mașină, se afla și soția acestuia, o femeie de 54 de ani.

Bărbatul a fost resuscitat la fața locului, iar apoi, a fost transportat la spital. Tot acolo a ajuns și soția lui, fiind ușor rănită.

În stația de autobuz se afla un băiat de 13 ani, care a văzut la timp mașina și a reușit să sară din fața ei. A fost, însă, rănit la nivelul umărului. Minorul a fost transportat la spital pentru investigații amănunțite.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 57 de ani din Surdești, în timp ce conducea un autoturism înspre Baia Mare, a ajuns într-o stație peco, unde a acroșat un autoturism care se afla staționat la o pompă de alimentare.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a ricoșat într-un gard, ulterior a pătruns pe contrasens și s-a oprit într-o bancă de așteptare din stația de mijloc de transport în comun. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, a unei pasagere de 54 ani și a unui minor de 13 ani, care se afla în stația de autobuz în calitate de pieton”, transmit polițiștii.

Foto G4media.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Criminalul de la Bascov a fost arestat pentru 30 de zile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole