ANOFM: Locuri de muncă disponibile! Peste 800 sunt în Argeș

de | 10.08.2022 20:10 | După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Știri

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunță că la nivel național sunt disponibile peste 40.000 de locuri de muncă.

Potrivit comunicatului de presă transmis de agenție, cele mai multe posturi sunt pentru muncitorii necalificaţi şi lucrătorii comerciali.

Mai exact, sunt valabile 40.646 de locuri de muncă, dintre care 2.317 sunt pentru persoanele care au studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate; programator; consilier/expert/inspector/referent/ economist în economie generală; referent; profesor învăţământ gimnazial etc.).

Pentru cei cu studii liceale sau postliceale, precum lucrător comercial; manipulant mărfuri; agent de vânzări; montator subansamble, etc, sunt disponibile 8.157 de locuri de muncă.

9.865 dintre posturi sunt destinate candidaților cu studii profesionale (lăcătuş mecanic; confecţioner-asamblor articole din textile; sudor; electrician de întreţinere şi reparaţii etc).

Cele mai multe dintre locurile de muncă sunt destinate persoanelor fără studii sau cu studii primare/gimnaziale, cum ar fi (muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor; muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet; agent de securitate, etc).

În județul Argeș sunt disponibile 898 de locuri de muncă.

Lista posturilor poate fi consultată AICI.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole