Locuri limitate! Spitalul Mioveni – atelier gratuit pentru gravide și mămici

de | 19.05.2022 10:34 | Lifestyle, Mioveni

Joi, 26 mai 2022, de la ora 9.00, graviduțele și proaspetele mămici sunt invitate la un atelier gratuit organizat de Spitalul orășenesc Mioveni. Gazde vor fi dr. Mariana Pîrvan – medic neonatolog, dr. Andree Savu – medic specialist pediatru și Loredana Tătărăscu – specialist consultant în lactaţie, acreditat IBCLC.
Primele luni cu un bebeluș sunt pline de emoții frumoase și trăiri unice, dar și de griji, peste care se poate trece mult mai ușor dacă ai toate informațiile necesare și nu cazi în capcana panicilor firești pentru orice mămică.
Medicii Mariana Pîrvan și Andreea Savu, alături de specialistul consultant în lactație, acreditat IBCLC, vor veni cu sfaturi prețioase pentru mămicile care încep o nouă călătorie alături de micul lor pui și vor răspunde întrebărilor legate de prima lună de viață a bebelușului, plus multe informații utile, îndeosebi despre îngrijirea corectă a micuțului și alăptare.
Pentru mai multe detalii și programări apelați 0372.791.212!
Participarea se face doar pe bază de înscriere, la recepţia spitalului, numărul de locuri fiind limitat!
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Spitalul Mioveni

Ultimele articole