A luat băutură dintr-un supermarket din Pitești, dar a „uitat” să o plătească! A ajuns după gratii

de | 14.09.2023 16:27 | Județean, Eveniment

Furturile de pe rafturile magazinelor nu se mai rezumă la produse de lux, hoții iau din vitrine chiar și produse dintre cele mai ieftine.

Un bărbat de 44 de ani, din Bărăști, județul Olt a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-a făcut cadou mai multe sticle de alcool, în valoare de 400 de lei.

El a luat băutura dintr-un supermarket din Pitești, dar a „uitat” să o plătească, iar acum a ajuns în spatele gratiilor. Potrivit IPJ Argeș, furtul a avut loc pe 29 august.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 29 august a.c., bărbatul ar fi sustras, dintr-un supermarket din municipiul Pitești, băutură alcoolică în valoare de aproximativ 400 de lei.”, transmite IPJ Argeș

Continuând cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt, în cursul zilei de ieri, 13 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești l-au reținut pentru 24 de ore pe oltean.

Astăzi, el va fi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: suceavanews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Acoperișul unei case din Câmpulung este înghițit de flăcări!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole