V-ați luat bilete? Teatru parizian la Pitești

de | 01.06.2024 14:55 | Pitești, Lifestyle

Astăzi, continuă, la Teatrul “Al. Davila”, Festivalul Internațional Al Teatrului De Studio 2024 cu un spectacol mult așteptat: ” PARADOXUL DORINȚELOR”.

Astăzi, 1 iunie, Teatrul “Alexandru Davila, Sala Studio ”Liviu Ciulei”, ora 19:00 este programat spectacolul ”PARADOXUL DORINȚELOR” de Ana-Maria BAMBERGER (Germania).

Distribuția:  Anton – Geoffroy VERNIN; Iris – Codrina PRICOPOAIA; Robert – Samy Elhadi RAHAL; Alice – Alexia SÉFÉROGLOU.

O producție Magus Production (Germania) și Compagnie Azacusca (Franța).  Regia artistică Codrina PRICOPOAIA (Franța). Durata spectacolului 75 min.

Anton, autor de succes, scrie o piesă cathartică, care este, de asemenea, o piesă momeală pentru a reînvia dorința lui Iris, actriță în declin. Ea acceptă acest cadou în speranța de a se reconecta cu Robert, dar Robert țintește deja favorurile unei tinere critic de teatru, care ar fi perfectă pentru a-l ajuta cu realizarea piesei. Din fericire, tânăra Alice, încântată de întâlnirea cu Anton, va accepta, la rândul său, să intre în acest ”dans”.

Cine va găsi cel mai bun partener?

Patru personaje intră în jocul seducției, dar nimic nu se întâmplă așa cum era prevăzut…pentru că dorința are propriile sale reguli…

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrală sau accesând linkul https://www.mystage.ro/spectacole/le-paradoxe-du-desir-4361?af=57.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Teatrul Al Davila

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

(Video) Festival unic de teatru!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Germania | Pitești

Ultimele articole