Ion Mînzînă: ”Să sărbătorim copilăria și să le mulțumim copiilor noștri pentru că ne umplu viețile de fericire”

de | 01.06.2024 13:49 | Anunțuri, Lifestyle

Ion Mînzînă,  președintele Consiliului Județean (CJ) și al PSD Argeș a transmis astăzi de Ziua Internațională a Copilului un mesaj de la mulți ani tuturor copiilor. Iată mesajul transmis:

”Dragi copii și părinți,

Astăzi, de Ziua Copilului, ne amintim cu drag de acea perioadă magică a vieții noastre plină de zâmbete, jocuri și visuri neîngrădite: copilăria, acel tărâm fermecat unde totul este posibil.

Copiii sunt comoara cea mai de preț a lumii noastre, purtători ai inocenței și ai bucuriei pure. Ei ne învață să vedem frumusețea în lucrurile simple, să râdem fără motiv și să iubim fără condiții. Prin ochii lor, lumea devine un loc mai bun, mai luminos și mai plin de speranță.

Astăzi, să sărbătorim copilăria și să le mulțumim copiilor noștri pentru că ne umplu viețile de fericire. Să le oferim dragostea și sprijinul nostru necondiționat, să-i încurajăm să viseze măreț și să-și urmeze inima.

La mulți ani tuturor copiilor! Fie ca fiecare zi să fie plină de râsete, bucurii și amintiri frumoase. Să păstrăm spiritul copilăriei viu în inimile noastre și să ne bucurăm de fiecare moment al acestei călătorii minunate!”,

Ion Mînzînă, președinte CJ și al PSD Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: