anchetaonline.ro

Lucrări de asfaltare în Pitești

de | 01.09.2022 09:37 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

În aceste zile, autoritățile locale din Pitești se pregătesc pentru asfaltare pe strada Anghel Saligny și în perimetrele aparținând școlilor gimnaziale „Nicolae Iorga” și „Adrian Păunescu”.

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, vizitat șantierele de lucru și a precizat că lucrările vor fi făcute în funcție de condițiile meteorologice.

lucrari pitesti 2 - Lucrări de asfaltare în Pitești

De asemenea, pe strada Anghel Saligny vor apărea 100 de locuri noi de parcare.

În Anghel Saligny, vom avea încă aproximativ 100 de locuri de parcare, școala „Nicolae Iorga” va avea o alee de acces din strada Râurilor refăcută, iar, la școala „Adrian Păunescu”, terenul din fața noii săli de sport construită din fonduri CNI va fi reamenajat corespunzător!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

lucrari pitesti 3 1 - Lucrări de asfaltare în Pitești

Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

DE JOI: Piteștenii se vor plimba cu autobuzele electrice

Citește articolele pe același subiecte: CNI | Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: