anchetaonline.ro

Lucrări de asfaltare pe drumul județean 735 Câmpulung – Bughea de Sus – Albeștii de Muscel

de | 10.08.2023 16:01 | Știri, Administrație, Județean

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, și vicepreședintele Marius Nicolaescu au fost astăzi, 10 august, pe drumul județean 735 Câmpulung – Bughea de Sus – Albeștii de Muscel, acolo unde s-a turnat asfalt pe o lungime de 6,5 kilometri, în localitatea Albeștii de Muscel.

drum Argeș

Reprezentanții CJ Argeș anunță faptul că aceste lucrări de asfaltare la acest drum vor continua.

În prezent se află în execuție alți 2,1 km, pe raza comunei Bughea de Sus. Mai aflăm de asemenea că s-a executat deja fundația cu piatră spartă, iar de săptămâna viitoare va începe să se toarne asfaltul.

drum Argeș

Conducerea CJ Argeș s-a întâlnit totodată și cu primarii celor două localități, Nicolae Tarbă (Bughea de Sus) și Cătălin Manta (Albeștii de Muscel).

Acest drum, pe marginea căruia au fost multe discuții, dispute și manipulări, a fost tot timpul în atenția noastră. Întotdeauna am fost sincer cu primarii și cu cetățenii chiar și atunci când am întâmpinat probleme din cauza cărora s-au și oprit lucrările. Este o investiție mare finanțată din bugetul Consiliului Județean Argeș. Mă bucură faptul că peste jumătate din drum a fost deja asfaltat, iar de săptămâna viitoare se va turna asfalt pe următorii 2 kilometri. Per ansamblu, pe infrastructură rutieră, la nivel județean avem proiecte pe fonduri europene, guvernamentale și din fonduri proprii care vizează modernizarea a sute de kilometri. O mare parte au și fost asfaltate, ca exemplu DJ 503 și DJ 504 a căror lungime totală este de 70 de kilometri”, a precizat Ion Mînzînă, președinte CJ Argeș.

drum Argeș

La rândul lor, primarii celor două comune argeșene au mulțumit conducerii CJ Argeș pentru colaborare și implicarea în proiectele de dezvoltare a localităților.

De precizat că valoarea proiectului este de 25.600.000 lei cu TVA.

  • Executat – 11.000.000 lei cu TVA.
  • Buget – Consiliul Județean Argeș.

 

Foto: CJ Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Controale la Spitalul Județean! Prefectul: „Nimeni să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CJ Arges