anchetaonline.ro

Lucrările de extindere la G.P.P. „Aripi Deschise” au fost finalizate!

de | 05.07.2022 15:40 | Administrație, Județean, Pitești, Știri

Reprezentanții Primăriei Municipiului Pitești au anunțat faptul că astăzi, 5 iulie, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Extindere spații de învățământ și administrative la Grădinița cu Program Prelungit Aripi Deschise”.

Lucrările au fost executate de S.C. NEGREANU CONSTANCON S.R.L, valoarea totală a acestora fiind de 1.187.850,14 lei fără TVA.

 

de Primarie

 

Investiția, finanţată prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, a vizat extinderea clădirii grădiniței cu un corp cu suprafață construită de 160 mp și regim de înălțime P+2E, refacerea locului de joacă și a trotuarelor adiacente, dotarea spațiilor nou create.

 

Se asigură astfel desfășurarea în condiții mult mai bune a activităților educaționale, se deschide posibilitatea de a îmbogăți programul cu noi activități și se mărește capacitatea grădiniței de a primi mai mulți copii, precizează municipalitatea.

 

de Primarie

 

Reamenajarea locului de joacă conduce la eliminarea pericolului de accidentare, la îmbunătățirea aspectului și a funcționalității.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: G.P.P. „Aripi Deschise” | Pitești