Felicitări! Piteșteni premiați la „Zilele Reciclării Deșeurilor Electrice”

de | 05.07.2022 10:18 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Campania de colectare selectivă „Zilele Reciclării Deșeurilor Electrice” a avut loc în perioada 2 mai-30 iunie, în Pitești, iar cu acest prilej a fost organizat un concurs pentru piteștenii care au reciclat.

Premierea a avut loc luni, 4 iulie, câștigîtorii fiind aleși prin tragere la sorți. Extragerea biletelor a fost făcută de către viceprimarul municipiului Pitești, Gelu Tofan, în prezența reprezentanților municipalității și ai asociației ECO-POSITIVE, organizatorul campaniei.

Deșeurile electrice mici și bateriile uzate au fost colectate la Primăria Municipiului Pitești, piteștenii beneficiind de asistența echipajelor ”Save The World by Recycling” pentru preluarea deșeurilor electrice grele și voluminoase.

premii ziua reciclarii - Felicitări! Piteșteni premiați la „Zilele Reciclării Deșeurilor Electrice”

Foto Facebook

Acțiunea a avut ca scop creșterea cotei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a deșeurilor de baterii și acumulatori (DBA), iar rezultatele acestei ediții au fost remarcabile: 12 274 kg deșeuri electrice colectate, în Pitești!
Participanții la această campanie au avut, de asemenea, șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 17 premii oferite de către organizatori”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Câștigătorii premiilor sunt următorii:

• 5 x fier de călcat: Beato Cristina Andreea, Simion Rodica, Simion Costel, Șerbănoiu Mirela, Badea Mariana;
• 5 x cafetieră: Ghiță Natalia, Dumitru Florentin, Oncioiu Alina, Nedelcu Florian, Din Marius;
• 5 x bormașină: Busuioc Iulia, Zamfirescu Elena, Iorga Gabriela, Butnariu Ioan, Litră Marius;
• 1 x cuptor cu microunde: Cristian Alecse;
• 1 x frigider: Drăguț Petre.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Acte necesare pentru pașaport. Sfaturi pentru a obține rapid documentul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: