anchetaonline.ro

Ludovic Orban a fost prezent la inaugurarea sediului Forța Dreptei Curtea de Argeș!

de | 27.10.2022 14:40 | Știri, Județean, Politic

Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, a participat astăzi, joi, 27 octombrie, la Curtea de Argeș, acolo unde a avut loc inaugurarea sediului organizației municipale.

Acesta a fost acolo alături de Emanuel Soare, deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei și coordonatorul organizației Curtea de Argeș, Robert Badea, și a stat de vorba cu argeșenii, luând pulsul cetățenilor din orașul Basarabilor.

De asemenea, delegația Forța Dreptei a depus o coroana de flori la Mânăstirea Curtea de Argeș, la mormântul Regelui Ferdinand și al Reginei Maria- anul acesta marcându-se centenarul încoronării.

Cunosc foarte multi locuitori din Curtea de Argeș, care trebuie sa știe ca autostrada Pitești-Sibiu va crea oportunități de dezvoltare care ar trebui sa fie folosite de administrația locala. În schimb, pe șantierul din centrul orașului, nu am văzut azi niciun muncitor. Dacă nu ar fi fost Guvernul Orban, lucrările la autostrada nu erau pornite nici acum. Ma bucur ca Forța Dreptei are organizație la Curtea de Argeș și le urez succes colegilor din municipiu”, a declarat președintele Ludovic Orban.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Baschetbaliștii te așteaptă la un nou meci!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: