anchetaonline.ro

Șofer argeșean depistat cu mijloace speciale de avertizare sonoră pe mașină!

de | 27.10.2022 15:31 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, miercuri, 26 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, împreună cu reprezentanții R.A.R. Argeș, au acționat, pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, pentru verificarea stării tehnice a autoturismelor și creșterea gradului de disciplină rutieră.

Astfel, organele oficiale de poliție au depistat un bărbat de 45 de ani, conducând un autoturism pe DN 73, având montate, pe autovehicul, mijloace speciale de avertizare sonoră.

Mai mult de atât, în urma verificărilor efectuate de reprezentanții R.A.R., a rezultat faptul că autoturismul emana noxe peste limita legală admisă.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a primir o amendă în valoare de aproximativ 1.800 de lei, privind circulația pe drumurile publice, fiindu i retras certificatul de înmatriculare și reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au acționat pentru fluidizarea traficului rutier, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, precum și pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier grav cu pieton în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: