Ludovic Orban: “Aderarea României la spațiul Schengen nu este un cadou politic”

de | 07.12.2022 23:18 | Știri, Național, Politic

 Președinte Forța Dreptei, Ludovic Orban, și-a expus părerea cu privire la importanța intrării României în spațiul Schengen.
Aderarea României la spațiul Schengen nu este un cadou politic pentru guvernanții din România ci un drept al cetățenilor români garantat de tratatele Uniunii Europene. Niciun guvern al unei țări din UE nu poate să voteze contra integrării României dacă nu are argumente temeinice. Cancelarul și ministrul de interne din Austria nu au prezentat niciun astfel de argument. Un veto contra României ar echivala cu o acțiune deliberată contra regulilor scrise și nescrise care stau la baza funcționării UE și ar reprezenta un act deliberat de spargere a solidarității europene într-un moment în care Europa chiar are nevoie de solidaritate.”, a precizat Ludovic Orban.
Foto Forța Dreptei Argeș/Facebook
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
https://anchetaonline.ro/ultima-transa-a-voucherelor-sociale-cand-vor-intra-banii-pe-card-59122/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: